brkovi

Pips Chips & Videoclips tri dana u zagrebačkom Saxu

Pips, Chips & VideoclipsNajzagrebačkiji band, kako mu vole tepati, Pips Chips & Videoclips održat će čak tri koncerta u Saxu krajem mjeseca. Prvi koncert održat će se 23., drugi 24., a treći 25. travnja. Pipsi su prvi kojima je pošlo za rukom svirati tri dana za redom u Saxu.

Za razliku od zadnjeg zagrebačkog koncerta u Domu sportova krajem prošle godine, koji su gotovo svi mediji proglasili koncertom godine u Hrvatskoj, ova tri koncerta bit će intimnije prirode. Broj ulaznica po večeri ograničen je na tristo.

U petak će zvuk biti akustičan, u subotu električan, a za četvrtak još nije sve definirano. Na njihovoj službenoj stranici nalazi se anketa, na kojoj fanovi mogu djelomično prekrojiti repertoar. Naime, mogu glasati koju bi pjesmu htjeli poslušati, a ponuđene su “Susjedi”, “Mak”, “Porculan”, “Sao Paolo”, “Baka Lucija” i druge.

Ova tri koncerta zasigurno će biti posebno iskustvo onim najvjernijim fanovima i prilika da u drugačijem prostoru uživaju u svevremenskim hitovima poput “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Na putu prema dolje”, “Ljubav”, “Narko”, kao i u onim pjesmama koje će to tek postati, poput pjesama “Dementor” i “Htio bi da me voliš” s albuma “Walt”.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax u Palmotićevoj ulici. Do dodatnih informacija može se doću putem maila klub@sax-zg.hr ili preko broja telefona 01 / 4872 836.

Ostavite komentar: