brkovi

Pijanista Nick Caveovog Bad Seedsa na operaciji mozga

Conway Savage

Ranije ove godine, Conwayu Savageu, dugogodišnjem pijanistu grupe Nick Cave and the Bad Seeds dijagnosticiran je tumor na mozgu. Kako je objavljeno na web stranici benda, Savage se uspješno oporavlja od operacije kod kuće u Australiji.

“Mnogi od vas zasigurno su primijetili odsutnost Conwaya Savagea na ljetnoj sjevernoameričkoj turneji, a trenutno i na europskoj”, napisao je bend. “Conwayu je dijagnosticiran tumor na mozgu i podvrgnut je operaciji neposredno prije početka sjevernoameričkih turneja. Operacija je u velikoj mjeri bila uspješna, a trenutno je kod kuće u Australiji te je podvrgnut daljnjem postupku. Sigurni smo da ćete se svi pridružiti slanju ljubavi i najljepših želja našem voljenom Conwayu.”

Za one koji ne znaju, Savage se pridružio bendu davne 1990. godine nakon sviranja u raznim bendovima diljem Australije tijekom osamdesetih godina, uključujući Happy Orphans, the Feral Dinosaurs and Dust On the Bible. Uz svoju suradnju s bendom, Savage se okušao i kao solo umjetnik, a surađivao je i s drugim glazbenicima.

Ostavite komentar: