Phobos trijumfovali u finalu trećeg Belgrade Demo Fest Live

stefan-sijakovic-sisi-phobos

U noći između petka i subote, proteklog vikenda, dobijen je novi pobednik Belgrade Demo Fest Live. Grupa Phobos iz Beograda ove godine ponela je titulu najboje koju su joj zajedničkim glasovima dodelili žiri, stručni i novinarski, i publika.

Na kraju večeri, koja je počela nastupom pobednika prvog BDFL grupe Ućuti pas, dok su prošlogodišnji pobednici Strah od Džeki Čena svirali “Amsterdam”, “Brisel”, “Kulu” i druge numere iz svog repertoara, sabirani su glasovi oba žirija i publike i došlo se do izbora najboljih među najboljima.

U svekupnom plasmanu, po izboru publike i stručnog i novinarskog žirija treće mesto Belgrade Demo Fest Live pripalo je bendu Revolt X, drugo mesto J&M, a najbolji bend za ovu godinu je Phobos.

Za najbolji vokal festivala odabran je Goran Živković, frontmen valjevskog sastava Y.O.X., najbolji gitarista Luka Trišić dolazi iz pobedničkog benda, Stefan Dikić iz Pogrešne odluke odabran je za najboljeg bas gitaristu, a iz redova grupe Nebo je crveno stiže najbolji bubnjar – Zoran Ivanišević.

Najboljim bendovima i intrumentalistima pripale su nagrade u vidu muzičke opreme, spotova, audio snimaka, foto sešna i nastupa na velikim festivalima.

Ostavite komentar: