Pharrell Williams najavio prvi solo album

pharrell_williamsMuzička zvezda i producent, Farel Vilijams, upravo je najavio debi solo izdanje “G  I  R  L”  koje će izaći pod etiketom Columbia Records. Apsolutno ojačan svetskim hitom, “Happy,” G I R L će u muzičke prodavnice stići u ponedeljak, 3.marta.

“Kada su mi ljudi iz kuće Columbia Records, ponudili mogućnost da napravim solo album, na um su mi pale tri stvari”, kaže Farel. “Jedna je osećaj neopisive časti koju sam osetio kada sam shvatio da su zainteresovani da rade sa mnom na albumu koji sam oduvek želeo da napravim. Druga je bila osećaj slavlja i hitnosti. A treća je da sam odmah znao da će se album zvati  G  I  R  L.  Nadam se da će vam se svideti!”.

Farel je trenutno u Londonu, gde priprema nastup na dodeli BRIT nagrada, što se dešava večeras. Izvešće naravno pesmu, “Happy”, koju će takođe izvesti i na dodeli filmskih nagrada Oskar, naredne nedelje.

“Happy,” pesma koja se čuje u animiranom filmu “Grozni ja 2 “ (Despicable Me 2 – Original Motion Picture Soundtrack), postao je međunarodni fenomen i pravi radijski hit.  Prošlog meseca, Farel je kući poneo četiri Gremi nagrade, uključujuči nagrade za Producenta godine, Album godine (“RAM”-Daft Punk), Snimak godine (“Get Lucky”-Daft Punk feat.Nile Rodger, Phareell) , kao i najbolji pop duet sa grupom Daft Punk. U svojoj karijeri, ovaj mladi muzičar ukupno je osvojio 7 Gremija.

Ostavite komentar: