brkovi

PEDALA – takmičenje najluđih zvučnih efekata u Beogradu

pedalaKulturni centar Grad 22. aprila biće domaćin veoma zanimljivom takmičenju. Naime, događaj pod nazivom PEDALA ugostiće sve one koji žele da pokažu svoje umeće u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom pedala i efekata.

Takmičari će imati prilike da uživo, bez pomoći kompjutera, iskažu svoje kreativne sposobnosti i u okviru žanrovski neograničenog i slobodnog nastupa koje će trajati pet minuta, stvore što je moguće luđe muzičke improvizacije.

Stručni žiri koji će ocenjivati nastupe prijavljenih čine Goran Simonoski aka Piece of Shh, Danilo Nikodinovski iz grupe Consecration i Vukašin Đelić aka WoO.

Prijave koje sadrže ime i prezime, umetničko ime ili ime benda, informacije o opremi koju će koristiti, kao i snimak onoga kakav zvuk žiri može očekivati od takmičara, svi zainteresovani mogu poslati na mejl pedala@gradbeograd.eu do nedelje 19. aprila.

Ulaz za takmičare biće slobodan, dok za sve ostale će se naplaćivati po ceni od 200 dinara, a nakon ovog nesvakidašnjeg takmičenja biće organizovan koncert, a informacije o tome ko će nastupati biće objavljene naknadno.

Ostavite komentar: