brkovi

Partibrejkers napokon objavili album “Sirotinjsko carstvo”

PartibrejkersDugoočekivani album PartibrejkersaSirotinjsko carstvo” napokon je pušten u prodaju i za online slušanje.

Album će uskoro biti dostupan u svim bolje snabdevenim CD šopovima I Laguna knjižarama u zemlji. Izdavač je Odličan Hrčak.

“U ovim godinama, i posle toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu”, izjavio je Zoran Kostić Cane pre više od godinu dana, ali je tada ipak ostao nedorečen, budući da će publika tek sada biti u prilici da čuje šta su sve Partibrejkers izrekli na novom albumu.

Partibrejkers su odlučili da i prethodna izdanja objave u digitalnoj verziji, te su i ostvarenja “Partibrejkers”, “Partibrejkers II”, “Partibrejkers III”, “Ledeno doba”, ,”Gramzivost i pohlepa”, “Kiselo i slatko” i “Krš i lom”, takođe dostupni na Deezeru.

Bend je danas istovremeno objavio i spot za naslovnu numeru. Spot pogledajte u nastavku, a ispod njega preslušajte i ceo album.

CD se trenutno može kupiti u sledećim radnjama:

Beograd:

  • Pinball wizzard records ( Makedonska 30, tc eurocentar)
  • Metropolis (Makedonska 21)
  • Dallas (Sremska 2)
  • Kafe Šikarica (Skadarska 22)
  • Mikser house

Niš:

  • Energy music shop (Kalča poslovni centar)

Novi Sad:

  • Mungos (Zmaj Jovina 2)

CD možete naručiti pouzećem na mail odlicanhrcak@gmail.com. Cena je 500 dinara plus troškovi slanja. Vinilno izdanje albuma očekuje se početkom sledeće godine. U Hrvatskoj CD će biti u prodaji putem Dancing Bear distributivne mreze.

Spisak pesama:

1. Vrtim se
2. Da li put znaš?
3. Sitna lova
4. Ne mogu da kapiram
5. Svakoga dana
6. Sirotinjsko carstvo
7. Krš i lom
8. Paranoje
9. Šta radiš?
10. I to malo
11. Ljubav ne zaboravlja

Ostavite komentar: