Parov Stelar u zagrebačkom Domu sportova


Koncertna atrakcija Parov Stelar, za čije se nastupe redovito traži ulaznica više, nastupit će u sklopu The Burning Spider turneje u petak, 7. travnja, u zagrebačkom Domu sportova.

Iza imena Parov Stelar krije se austrijski glazbenik, producent i DJ Marcus Füreder koji se na glazbenoj sceni pojavljuje krajem devedesetih. Svojom eklektičnom kombinacijom jazz, house, electro i breakbeat glazbe vrlo brzo privlači pozornost i osvaja publiku prvo u Europi, a zatim i ostatku svijeta.

Već prvim izdanjem “Kiss Kiss EP” (2004) munjevito se probio na svjetskoj elektro sceni, a neobičnim kombiniranjem različitih glazbenih stilova kreirao je potpuno novi glazbeni žanr ‘electro-swing’ koji ga iz izdanja u izdanje pretvara u zvijezdu nove scene. Do danas je objavio šest studijskih albuma i preko 20 EP-a s kojih su skinuti brojni hit singlovi poput “Booty Swing”, “Catgroove”, “Chambermaid Swing” i mnogi drugi.

Parov Stelar Band odsvirao je preko 600 koncerata diljem svijeta, uključujući i rasprodane nastupe u New Yorku, Londonu, Parizu i Berlinu, a iza njih su i uspješni nastupi na najprestižnijim festivalima kao što su Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop u mnogi drugi.

Tony Bennet & Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry samo su neke od svjetskih glazbenih zvijezda s kojima je u dosadašnjoj karijeri Parov Stelar surađivao, a cijeli niz njegovih pjesama pojavljuje se u televizijskim produkcijama, serijama, filmovima i reklamama.

Nakon što je početkom godine objavio svoj prvi live album “Live @ Pukkelpop” i proveo ljeto uspješno nastupajući po festivalima, Parov Stelar objavio je nedavno “Grandpa’s Groove“, prvi singl s nadolazećeg novog albuma koji će promovirati i na svom zagrebačkom koncertu.

Zagrebačkoj publici još uvijek je u sjećanju fantastični nastup Parov Stelar banda u prepunom Boćarskom domu prije dvije godine pa je sasvim sigurno kako će i koncert 7. 4. 2017. u zagrebačkom Domu sportova biti jedno od najzanimljivijih glazbenih gostovanja u nadolazećoj koncertnoj sezoni.

Ulaznice za koncert Parov Stelara kreću u prodaju u ponedjeljak, 19.12., po sljedećim cijenama:
Early bird: 230 KN (ograničena količina do isteka zaliha ili do 15.01.2017.)
Pretprodaja: 280 KN
Na dan koncerta: 330 KN

Ulaznice potražite u sustavu Eventima i na www.eventim.hr, Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1).

Ostavite komentar: