Pankerski Vračar Rocks! uz bendove Gužva u 16-ercu, KBO! i Žuta minuta

KBO!

U subotu 14. marta sprema se punk spektakl u okviru Vračar Rocks! festivala, kada će u beogradskom “Božidarcu” nastupiti Gužva u 16-ercu, KBO! i Žuta minuta.

Trenutno jedan od najboljih i najaktivnijih hrvatskih punk rock bendova, Gužva u 16-ercu, nedavno su najavili seriju koncerata po regionu. Beogradski nastup zakazan je za 14. mart kada će ovi Osiječani poznati po veselju i dobroj atmosferi na svirkama, otprašiti set hitova iz sada već više od 20 godina duge karijere.

Legendarni kragujevački punk sastav KBO! formiran je 1982. godine. Iza sebe imaju bogatu diskografsku karijeru, kao i mnoštvo koncerata na prostorima bivše Jugoslavije i nekoliko zapaženih evropskih turneja. Malo je poznato široj javnosti da je Gužva snimala svoj drugi album “Punk Urac” upravo u čuvenom kragujevačkom studiju “Češnjak”, kod maestra Vuje iz KBO!

Žuta minuta je beogradski streetpunk/oi! bend koji za 5 godina rada iza sebe ima dva albuma, jedan EP, a trenutno su u procesu rada na trećem albumu.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 500 dinara.

Ostavite komentar: