Ovogodišnja Kulturaljka dovodi Hladno Pivo

Hladno Pivo

Kulturno-muzička manifestacija Kulturaljka tradicionalno označava početak muzičke sezone u Šibeniku, a na ovogodišnjem, sedmom izdanju glavne zvezde biće sastav Hladno Pivo.

Kulturaljka je festival koju je nezavisna, neprofitna i volonterska omladinska organizacija P.A.R.K. iz Šibenika organizovala prvi put 2011. godine s ciljevima podsticanja mladih kreativnih Šibenčana da aktivnije učestvuju u društvenom i kulturnom životu grada, te borba za dobijanje prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku.

Svojevrsno zagrevanje počinje 8. aprila koncertom benda Baden Baden u klubu Azimut, a pravo muzičko finale sledi 15. aprila u Hangaru kada će nastupiti bendovi Spectrum, lokalci iz benda Strings, headlineri Hladno Pivo, a program završava Azra tribute band Fantom Slobode, koji će povodom 35 godina od izdavanja najboljeg live albuma na ovim prostorima „Ravno do dna“ izvesti većinu pesama sa te antologijske Azrine treće ploče.

Do sada su na Kulturaljci nastupali Brkovi, Stillness, Goran Bare i Majke, Fakofbolan, Damir Urban, Pips Chips & Videoclips, Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Repetitor, Zabranjeno Pušenje i drugi…

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 60 kuna u Šibeniku, odnosno putem Entrio sistema online i na svim njihovim prodajnim mestima u Hrvatskoj po ceni od 70 kuna u koju su uključeni troškovi transakcije.

Ostavite komentar: