brkovi

Otvorena izložba “Rock Momenti” u Domu omladine Beograda

Rock momenti

Ambrozić otvara izložbu

Izložba koncertnih rok fotografija “Rock Momenti” sinoć je svečano otvorena u beogradskom Domu omladine.

Rock momenti

Nemanja, Zoran, Stanislav, Anamarija i David

Izložbu je zvanično otvorio umetnički direktor DOBa Dragan Ambrozić rečima hvale o fotografima čija se dela izlažu uz komentar da je dosta fotografija nastala na koncertima koje je on organizovao. Prva se publici obratila autorka postavke Anamarija Vartabedijan, a potom reč prepustila jednom od najmlađih među izlagačima Nemanji Đorđeviću, uredniku fotografije portala Balkanrock.com. Od autora, izložbi su prisustvovali još Stanislav Milojković i Zoran Mojsin, a zbog vanrednog stanja odsustvovali su Raša i Miloš Milojević.

Otvaranje je propratio veliki broj ljudi, uprkos nevremenu koje je prethodnih dana zadesilo Beograd i ostatak zemlje. U publici su se mogle primetiti mnoge eminentne ličnosti poput rok kritičara, kolega fotografa, profesora sa Likovne akamedije i sa Beogradske politehnike, muzičara i radnika u kulturi, kao i predstavnika medija.

Postavka fotografija sa koncerata Rammsteina, Nika Kejva, Faith No More-a, Pulpa, Metallice, Iron Maidena, Goribora, KKN-a i drugih može se videti do 26. maja. Nakon toga izložba se u junu seli za Knjaževac, te u narednim mesecima slede Zaječar, Bor i Vranje.

Sve fotografije sa otvaranje pogledajte OVDE.

Rock momenti

Ostavite komentar: