Otkazano 3. veče Nišvilla, deo izvođača nastupa sutra

Zbog velikog nevremena koje je pogodilo Niš, glavne bine na džez festivalu Nišville “Earth” i “Sky” su tehnički oštećene, te je 3. veće otkazano.

“Procenjeno je da je pametnije da odložimo koncerte nego da rizikujemo da se konstrukcije uruše i povrede publiku ili muzičare”, izjavio je Ivan Blagojević, direktor Nišvila.

Podsetimo, jak vetar počeo je da duva oko 19:30, pred sam početak 3. festivalske večeri, pa se čekalo da oluja prođe i da izvođači krenu sa koncertima. Deo izvođača od 3. večeri je tako pomeren za 4. veče, a Darko Rundek za sledeću nedelju, tačnije za 18. avgust, i za njega će važiti već kupljene ulaznice. Mesto održavanja ostaje nepromenjeno, plato u Tvrđavi.

“Niška publika će sutra ipak uživati u koncertima Toma Harela, Big benda Gverillaz i grupe Visions of a nomad, kao i u već najavljenim koncertima Candy Dulfer, Silent blast, E-Play, Ramba Amadeusa, Tbilisi big band i Very naiss feat.Ivan Kurtić”. kažu organizatori.

Iz Nišvila je saopšteno da će svima koji nisu iz Niša i koji ne mogu da prisustvuju 4. večeri festivala, biti refundirani troškove karte. Povraćaj novca će biti organizovan od sutra u Press centru u Tvrđavi od 13 sati.

Ostavite komentar: