Otkazan humanitarni koncert “Srbiji od srca”

Galija

Galija

Humanitarni koncert „Srbiji od srca“ koji je trećeg jula trebalo da se održi u Kombank areni otkazan je zbog nedostaka finansijske podrške.

„Sa žaljenjem Vas obaveštavamo da smo primorani da humanitarni koncert “Srbiji Od Srca” otkažemo do daljnjeg“, navodi se u saopštenju organizatora GMR, „Usled niza problema na koje smo naišli, najvažniji je taj da nismo uspeli da obezbedimo ni najmanju finansijsku podršku koja nam je neophodna da bi pokrili osnovne troškove u iznosu od cca. 3.000.000,00 dinara (utrošak struje u dvorani, projekat statike, kran, redarska služba, čišćenje dvorane, dnevnice radnika na tehnici, prevoz, gorivo, ketering, štampani materijal, štampa ulaznica, itd). Uz konsultacije sa izvođačima, ustanovljeno je da se sačeka povoljniji momenat za održavanje ovog divnog projekta i da je besmisleno prihod od ulaznica koji je bio planiran za humanitarne svrhe, potrošiti na pokrivanje troškova“.

Na festivalu je trebalo da nastupe Riblja čorba, Partibrejkersi, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Bjesovi, Kerber, Galija, Neverne bebe, Generacija 5, Kraljevski apartman, Feud, Texas Flood, MVP, Dejan Cukić i drugi.

Ostavite komentar: