Ostaci zvuka snimili spot za prvi singl

ostaci zvukaNakon što su se sredinom rujna predstavili singlom „Govoriš o sebi“, alternativni rock sastav iz Pule Ostaci zvuka snimio je i pripadajući videospot.

Pjesma „Govoriš o sebi“ psihološkog je karaktera i govori o lošim međuljudskim odnosima, koje neuspješno rješavamo okrivljujući druge. Spot za koji scenarij i režiju potpisuje Ivan Kraljević, dok je direktor fotografije Marko Krnjajić, kroz simboliku prati temu pjesme. Sniman je tijekom ljeta 2014. na napuštenim lokacijama Pule i Ližnjana. Pjesma je snimljena u sada već regionalno poznatom studiju Partyzan u Puli, a miks je radio Perica Šuran na SAE (The School of Audio Engineering) u Ljubljani.

Iako su se okupili prije nešto više od pola godine, svi članovi benda imaju dragocjeno iskustvo sviranja po raznim pulskim bendovima. U spotu se pojavljuju: Josip Pino Ivančić, Borjan Radolović, Miroslav i Sabina Cerovac, te članovi benda: Pitzek Bijažić (bubnjevi), Karlo Mirković (gitara), Robert Matysiak (bas) i Ivan Kraljević (vokal i autor).

Ostavite komentar: