Ostaci zvuka objavili novi singl i spot

ostaci zvuka
Nakon singlova i pratećih videospotova “Govoriš o sebi” i “Sve što želim” pjesma “Komplikacija” novi je, treći singl pulskog alter-rock sastava Ostaci zvuka koji izlazi pod etiketom Aquarius Recordsa.

Pjesma govori o ljudskoj vrsti koja je zakomplicirala stvari do krajnjih granica. Nebitno je bitno, bitno je nebitno, ne znamo komunicirati, ne znamo voljeti, ne znamo živjeti. Ostaci zvuka “Komplikaciju” iznose kao svojevrsni kritički “priručnik za samopomoć”, kojim poručuju da bi ipak moglo jednostavnije.

Spot za punk-rock ljubavnu pjesmu “Sve što želim” objavljen je također ovih dana. Snimljen je u Zero Strasse, tajanstvenoj mreži austro-ugarskih tunela ispod Pule. Tema spota je potraga za ljubavlju, ali i potraga za samim sobom te odbacivanje omči i utega koji nas sputavaju na tom putu. Režiju potpisuje Andrej Korovljev, autor brojnih nagrađenih reklama, dokumentarnih filmova i glazbenih video spotova, a animaciju Draško Ivezić, također nagrađivani pulski autor.

U sastavu su sudjelovali brojni pulski glazbenici: Tea Tidić (bas), Pitzek Bijažić (bubnjevi), Robert Buršić (gitara), Karlo Mirković (gitara), Matija Dadić (gitara), Robert Matysiak (bas), Ognjen Jovanović (analog synth), Pepsy (prateći vokal) i Ivan Kraljević (vokal i autor pjesama). Mikseve potpisuje Perica Šuran (SAE Institute Ljubljana).

Ostavite komentar: