Osječki bend Reset objavio prvi video

Reset
Mladi osječki četveročlani bend Reset objavio je svoj prvi videospot za pjesmu “Želim disati“.

Reset su osnovani 2012. godine, a sviraju modern/alternative rock s primjesama hard rocka. Uz melodične i žestoke gitarske rifove i solaže, možete čuti čvrste dionice bubnja popraćene bas gitarom. Bend pjeva na hrvatskom jeziku te je do sada snimio jedan EP te album “Poslušaj glas” koji se sastoji od 9 pjesama.

Najveći značaj za daljnji napredak benda su pobjeda na predselekciji za IMAGINE Croatia 2014. godine, te putem toga natjecanja svirka na Zagrebačkom trgu u prosincu iste godine; svirka u Tvornici Kulture, pobjeda na RIBA Festivalu 2014. godine, promocija albuma u Osječkom klubu “Cadillac”, svirka na Zagrebačkom trgu 2015. godine. Bend je također bio dva puta predgrupa poznatom hrvatskom punk bendu Gužva u 16-ercu.

Pjesmu “Želim disati” u potpunosti potpisuju članovi benda (tekst, glazba, aranžman). Spot je snimao Kopter Vision Osijek, Krešimir Strahonja, dok su u spotu glumili članovi benda te Nenad Pavlović. Producent pjesme je Producoa at Homeland.

Bend uskoro objavlje EP od četiri pjesme pod nazivom “Kao želja za nastavak“, koji je također snimio Producoa at Homeland.

Ostavite komentar: