Orthodox Celts i Ničim Izazvan među izvođačima Oktoberfesta u Novom Sadu

Orthodox CeltsNovosadski sajam i Color Press Grupa ove godine prvi put u Novom Sadu organizuju Oktoberfest manifestaciju koja će se održati 28. i 29. oktobra u Master censtru Novosadskog sajma.

Na Oktoberfestu posetioci će tokom 2 dana biti u prilici da probaju više stotina različitih pivskih brendova domaćih i stranih proizvođača, najukusnije austrijske i nemačke kobasice i hrskave perece iz peći najboljih srpskih pekara. Takođe imaće priliku i da uživaju i u bogatom muzičkom programu, a neki od najavljenih izvođača su Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle…

Frontmen benda Ortodox Celts Aca Seltik, izjavio je da će ovaj koncert biti jedan od onih istorijskih koncerata koji zatvaraju jedno poglavlje u istoriji jednog benda i celu jednu epohu. Naime, ovo će biti poslednji koncert pre izlaska novog albuma i, samim tim, i poslednji na kome će se svirati ova sadašnja set lista. Biće to i poslednja prilika da se neke pesme čuju uživo jer će, svakako, morati da ustupe svoje mesto nekim drugim hitovima koji tek dolaze.

“Znači, The Best Of The First 25 Years In History Of The Orthodox Celts,Tako bi mogao da glasi radni naslov ovog koncerta. A, kao i uvek, bez kompromisa, iz sve snage i punom parom napred. The Celts Strike Again!”, dodao je Aca Seltik.

Kompletan muzički program, kao i satnicu Oktoberfesta možete pogledati ovde.  Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu manifestacije i prodajnim mestima Gigstixa.

Save

Ostavite komentar: