Organizatori INmusic festivala najavili jubilarni deseti INmusic festival

inmusicNa današnjoj su press konferenciji u zagrebačkom Žuja Pubu organizatori INmusic festivala najavili jubilarno izdanje desetog po redu INmusic festivala te prikazali kratak pregled INmusica od samih početaka 2006. godine pa sve do danas. Organizatori su također predstavili poseban INmusic blagdanski paket koji se nalazi u prodaji od 21. studenog.

Blagdanski INmusic paket sadrži festivalsku majicu i bedž, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje prepaid kartice s pologom od 100 kuna. INmusic blagdanski paket bit će dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha, po cijeni od 329 kuna, dok su regularne ulaznice i dalje dostupne po cijeni od 299 kuna (troškovi transakcije nisu uključeni u cijenu). Blagdanske pakete moguće je kupiti putem web shopa na službenim stranicama festivala www.inmusicfestival.com.

Deseto jubilarno izdanje INmusic festivala u 2015. će se prvi put održati na tri jarunska otoka; Otoku mladosti na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine.

Kao powered by sponzor, Ožujsko pivo će treću godinu zaredom gasiti žeđ na jubilarnom desetom izdanju najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj. Kako bi skratili vrijeme iščekivanja do početka najočekivanijeg glazbenog događanja, Ožujsko pivo priprema razne promocije i nagradne igre putem kojih će prijatelji Žuje imati priliku osvojiti ulaznice za festival, festivalske majice i naravno, svoje omiljeno pivo. O svim detaljima nagradnih igara Ožujsko pivo će, uz organizatore, na vrijeme obavijestiti sve fanove Žuje i ovog glazbenog festivala.

inmusic pressOTP banka, s kojom INmusic festival osigurava logistiku “beskontaknog plaćanja” te posebne pogodnosti za posjetitelje INmusic festivala i ove je godine ponosan partner INmusic festivala: “Na 9. INmusic festivalu uspješno smo uveli sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja pa su posjetitelji mogli uz nekoliko vrlo jednostavnih koraka plaćati hranu i piće. Na taj način omogućili smo publici uživanje u koncertima i dodatnim sadržajima INmusica bez suvišnog čekanja u redovima. Beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje osigurat ćemo posjetiteljima i 10. INmusic festivala. Klijenti OTP banke već znaju i koriste prednosti naše MC PayPass prepaid kartice. Vjerujemo da će se i kupci blagdanskog paketa i prije samog festivala uvjeriti u njene prednosti te je i na festivalu sa zadovoljstvom koristiti. Na Facebook stranicama OTP banke organizirat ćemo nagradne natječaje putem kojih ćemo dijeliti blagdanske pakete i ulaznice za jubilarni deseti INmusic“, izjavio je Dražen Božić iz OTP banke, sponzora INmusic festivala.

Slatko iščekivanje najvećeg glazbenog događaja u Hrvatskoj bit će obogaćeno spoznajom da INmusic festival nikada nije bio veći i spektakularniji od onoga što se sprema za 2015. godinu. Sve posjetitelje očekuje osvajanje još jednog jarunskog otoka na koji će se proširiti kamp i još jednog puni festivalski dan koji će umjesto zagrijavanja pružiti punokrvno festivalsko iskustvo glazbe i zabave.

inmusicOni koji su bili u kampu INmusic festivala znaju koje sve blagodati tamo čekaju. Internet, topla voda, wireless Internet, punjenje mobitela i laptopa, trgovina, mogućnost čuvanja osobnih stvari, poseban glazbeni stage, kupanje na plaži rezerviranoj samo za posjetitelje kampa, rolanje, skatepark, jedrenje, veslanje, izleti na atraktivne lokacije… Sve je samo dio bogate ponude koja vam u 7 dana pruža različite mogućnosti. Od toga da se opušteno odmarate između festivalskih noći, rekreirate u jarunskom jezeru ili putujete na neke od najvećih hrvatskih atrakcija poput Plitvičkih jezera.

Dođite i sami se uvjerite zašto iz godine u godinu INmusic festival prima brojna priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

Ostavite komentar: