Oi! punk bend Hard Skin premijerno u Zagrebu na devetom Torpediranju

hard-skin
Na devetom Torpediranju u četvrtak, 10. studenoga, u zagrebačkom AKC Attacku sviraju Hard Skin i Bosonogo Djetinjstvo.

Torpedo Syndicate Zagreb po prvi put u Zagreb dovodi londonske meštre najtvrđe ojčine 21. stoljeća.Svirajući izvorni nepatvoreni himnični singalong Oi! natopljen pivom, radničkim znojem i ljubavlju za Millwall, ovi momci se vješto poigravaju stereotipima vlastite kulture. Ipak, iako se redovito ironično zajebavaju na račun mnogih žanrovskih kolega, oni također zvuče stvarnije i autentičnije od njih. Hard Skin je bend koji ne bježi od izražavanja svojih stavova. Uvijek izravni i uvijek duhoviti, od “Still Fighting Thatcher” do “Oi, not jobs!” i brojnih javnih nastupa na punk festivalima gdje su stali protiv neonacističkih, ali i beskičmenjačkih bendova koji se infiltriraju u scenu. Njihov frontmen Fat Bob karizmatična je pojava koja će kroz tipični britanski dry humor izvrijeđati sve i svakoga pa se njegov nastup može gledati kao na pravi punk stand-up comedy.

Prije Hard Skina dobrano će vas prodrmati i zgrijati sada već dobro poznati zadarski mračni hardcore trio Bosonogo Djetinjstvo. Osvježenje scene čiji su glazbeni utjecaji spoj d-beata, teškog psycha i post-punka kombiniranih sa snažnom anarho i DIY etikom dovoljan su poziv da podržite još jedan Torpedo gig.

Vrata kluba Attack! otvaraju se u 21 sat, karte po cijeni od 50 kuna čekaju vas na blagajni kluba. Bosonogo Djetinjstvo na rasporedu je u 21:30, a Hard Skin u 22:30.

Ostavite komentar: