Ogenj promoviraju album u Tvornici kulture


Koncertna promocija debi albuma “Domaj” koprivničkih etno punkera Ogenj zakazana je za 28. travnja u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Put koprivničke petorke Ogenj put je bez prestanka jer oni su stalno na cesti koja ih vodi na brojne koncerte i nastupe u sklopu raznih festivala koje održavaju diljem regije. Do kraja godine, svakog vikenda Ogenj negdje svira. Pa ipak, unatoč tako stisnutom rasporedu koji je upotpunjen i privatnim obavezama Tomo, Nikola, Tara, Denis i Filip našli su vremena da se u društvu producenta Ante Prgina Surke zatvore u Dancing Bear studio i snime 12 pjesama koje su objavljene na CD albumu koji nosi naslov ”Domaj”.

U skladu s njihovim scenskim nastupom, Ogenj su snimili album koji vrvi divljim, emotivnim i energičnim pjesmama otpjevanim na podravsko-međimurskom dijalektu. Autor glazbe i teksta je frontmen Tomislav Mihac Kovačic, dok aranžmane potpisuje Ogenj. Album možete poslušati na Deezeru.

S albuma “Domaj” do sada su skinuti singlovi “Lepa Mara”, “Hote, hote” i “Srce išče”, a teren za izlazak posljednjeg singla i spota “Ljubaf na najjakše” nalazi se u posljednjoj fazi pripreme.

Uz izlazak albuma, Ogenj je najavio i koncertnu promociju koja će se održati 28. travnja u Tvornici Kulture. Ulaznice za ovaj koncert mogu se u pretprodaji nabaviti putem sustava Entrio.hr po cijeni od 30 kn, a za 50 zagriženih fanova osiguran je promo paket ‘ulaznica + album’ po cijeni od 59,00 kn. Promo paket može se nabaviti u shopovima Dancing Bear (Gundulićeva 7), Aquarius CD shop (Branimir centar – Kneza Branimira 29, Zagreb); Aquarius CD shop (Varšavska 13, Zagreb); Croatia Records (Bogovićeva 5, Zagreb); Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb); Dućan ploča PDV (Međimurska 21, Zagreb); Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kn.

 

Ostavite komentar: