Odložen Čupin rock memorijal

Zbog najavljenog kišnog vremena za sutra, ovogodišnji Čupin memorijal u Dvorištu univerziteta biće održan u toku naredne nedelje, a za koji dan biće objavljen tačan datum.

Kramer, Fantomski Baroni, Thick Skin, Jam Station i Polaznici škole “MusicLand” nova su imena ovogodišnjeg Čupinog memorijala koji će biti održan u dvorištu Univerziteta. Oni će, zajedno sa bendovima Revolution, Hibridna Perverzija i Kuća, nastupiti na tradicionalnom koncertu “Čupin Rok Memorijal”, kojim će biti obeležena desetogodišnjica od smrti Zorana Radosavljevića Čupe.

Čupa memorijal je posvećen Zoranu Radosavljeviću Čupi, nekadašnjem direktoru Niškog kulturnog centra, dugogodišnjem basisti niške Galije i velikom kulturnom radniku. Čupa je preminuo 6. septembra 2004. godine posle teške bolesti. Prvo izdanje festivala posvećenom Čupi organizovano je 2005. godine.

Festival se ove godine održava u organizaciji Čupinih prijatelja i uz podršku Udruženja građana Balkanrock i Studentskog Kulturnog Centra Niš. Ulaz je besplatan, a program počinje u 20 časova.

Ostavite komentar: