brkovi

Objavljene nove fotografije sa mesta smrti Kurta Cobaina

Kurt-Cobain-NirvanaPolicija u Sijetlu je objavila 35 novih fotografija sa lica mesta gde je frontmen Nirvane, Kurt Cobain, pronađen mrtav u svom domu u Sijetlu 1994. godine.

Slike, koje su načinjene pre dvadeset godina su tek nedavno razvijene iz negativa. Po prvi put, moguće je videti gde je tačno Curt ostavio svoju poruku pre samoubistva.

Poruka je ostavljena na vrhu sadilice unutar staklene bašte sa olovkom koja se nalazi zabodena u sredini papira. Mada je policija objavila kopiju poruke, sada je po prvi put da je vidljivo gde je poruka zapravo ostavljena. Takođe, objavljene su fotografije mesta gde je pronađeno Cobainovo telo, kao i pribor korišćen za heroin (špricevi, kašika itd.).

Objavljene su i brojne fotografije policajaca, detektiva koji su obavljali telefonske pozive na nekadašnjim mobilnim telefonima. Većina fotografija je zabeležena na polaroid fotoaparatima, koji su prethodili dobu digitalnih snimaka. Ovo definitivno nisu konačni materijali vezani za poslednje dane Cobaina, pošto je u pripremi i dokumentarac koji će se baviti upravo završnim trenucima rok ikone.

Fotografije se mogu pogledati preko sajta medijske kuće CBS.

 

 

Ostavite komentar: