brkovi

Objavljene cene karata za King Khan And The Shrines

King-Khan

Berlinski bend King Khan And The Shrines nastupiće  4. avgusta u prostoru KC Grada.

Kada se razmatra kakvu muziku sviraju King Kan i njegova ekipa, koriste se mnogi epiteti, žanrovi i podžanrovi, a ponajbolje joj pristaje naziv garažni soul. U njoj se na neuobičajen način, kako u muzičkom, tako i u performativnom smislu dobija pankoidna mešavina Džemsa Brauna i Skrimin Džej Hokinsa. Porede ih sa The Dirtbombs, sa kojima su snimili zajednički album Billiards At Nine Thirty. Soul uz svu svjou vrcavost biva pojačan sirovom pankerskom energijom. Muzičari deluju kao pripadnici nekog afričkog plemena, ili pak vudu sekte. Oko vratova nose ogrlice od životinjskih kostiju, King Kan neretko na glavi ima krunu od perja, a na leđima plašt. Nastupi su im potpuno nepredvidivi i provokativni, deluju kao neki plemenski ritual u kome se Bleksnejk ne libi ničega, pa čak ni pokazivanja zadnjice.

Publika u Srbiji 4. avgusta može očekivati žestoku svirku, nabijenu enerijom. U kakve predele će je odvesti garažni soul ritual, ostaje da se vidi.

Karte su u pretprodaji u prodavnici Pinball Wizard Records i na šanku KC Grada u sledećim etapama: do kraja juna – 1500 dinara, tokom jula 1800 dinara, a od 1. avgusta 2000 dinara.

Ostavite komentar: