Objavljena nova pesma Michaela Jacksona (audio)

xscapePrvi singl sa posthumnog Majkl Džeksonovog albuma “Xscape” je “Love Never Felt So Good“, duet sa Džastinom Timberlejkom.

Singl se pojavio na Džeksonovom Jutjub kanalu, a podelio ga je preko Tvitera i Timberlejk uz poruku #PLAYITLOUD (Slušajte glasno). Sinoć je pesma premijerno puštena na dodeli iHeartRadio nagrada.

Numera “Love Never Felt So Good” nastala je 1983. godine u sesiji sa Polom Enkom i Kejti Vejkfild. Godinu dana kasnije svoju verziju objavio je Džoni Matis.

Epic Records će 13. maja objaviti dugoočekivani posthumni album Kralja popa. Projekat sadrži osam novih Džeksonovih pesama. Deluks izdanje sadržaće snimke i u njihovoj originalnoj form.

Izdavači su dobili neograničen pristup Džeksonovoj arhivi materijala odakle je pronađeno dosta neobjavljenih pesama, koje su sada dovršene. Glavni producent bio je čuveni Timbaland, a u izradi su učestvovali Rodni Džerkins, Stargejt, Džerom “Jroc” Harmon i Džon MeKlejn.

Album je dobio ime po istoimenoj numeri sa njega koja je jedina na kojoj je u ovom “osavremenjivanu” radio njen originalni producent, Džerkins.

Ostavite komentar: