brkovi

Objavljena kompilacija underground bendova Balkana

Trideset rock, punk, hard core i metal bendova iz šest balkanskih zemalja našlo se na kompilaciji “Puls Balkana” koja se može besplatno preuzeti ili preslušati.

Kompilacija je nastala na inicijativu Filipa Avramovića iz niškog HC benda Streetcore Unity, a svako od bendova na kompilaciji je učestvovao sa po jednom pesmom. Ceo projekat odrađen je na dobrovoljnoj osnovi, te je slušaocima ostavljeno da izaberu da li će muziku samo slušati sa platforme bucanpas.com ili će kompilaciju besplatno preuzeti.

Naziv „Puls Balkana“ otkriva zanimljiv muzički milje bendova iz šest balkanskih zemalja (Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske i Srbije) koji čine: Bitange, Bugarska skupština, Limbo, Putrid Blood, T-ERROR, Nadimač, Hit by Pain, Ruthless Void, Thrash Union, Urban Instinct & Edo Maajka, Streetcore Unity, Zbedem, Cardinal Point, Mud Factory, Violent Chapter, Overpain, Y.O.X., Everything’s Right, Morbid Cow, No Warning Shot, Emetica, BRAT, Nula Plus, Dishumanity, Gomila nesklada, Nemesis, Anger, Freedom, Nagual i Žuta minuta.

 

Ostavite komentar: