Objavljen program za “Ritam Evrope!” u Novom Sadu

Elemental

Elemental

Deveti po redu Ritam Evrope! i ove godine tradicionalno će se održati 9. maja na Trgu slobode u Novom Sadu. Ova manifestacija obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta.

Publika će na koncertu isped Gradske kuće imati priliku da isprati nastupe bendova Goblini,  Sonic Boom Six, Elemental i Artan Lili. 

Šabački bend Goblini postoji od 1992. godine. U karijeri su objavili pet studijskih albuma, a odsvirali više od 350 koncerata i tokom devedesetih bili jedan od najvažnijih rok bendova u regionu.

Vrednim radom i sa puno entuzijazma, britanski ska/punk/hiphop bend Sonic Boom Six vrlo brzo se probiijaju u sam vrh britanske punk scene. Danas se za njih može reći da su jedan od najkvalitetnijih i koncertno najaktivnijih bendova na ostrvu.

Elemental je zagrebački bend čija se muzička baza nalazi u rap muzici, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan žanr. U njihovoj šarenolikosti mogu se naći tragovi različitih žanrova što njihov izraz čini jedinstvenim i originalnim.

Beogradski bend Artan Lili mnogi nazivaju novom snagom domaće rock scene, a svojim debi albumom objavljenim prošle godine osvojili su simpatije publike ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Ostavite komentar: