brkovi

Objavljen finalni spisak učesnika Lovefesta

Lovefest

Festival ljubavi nam se bliži, pa samim tim je pristigla i konačna rang lista izvođača na tri čuvena stejdža. Lovefest se održava u Vrnjačkoj Banji, od 3. do 6. avgusta.

Lista di-džejeva je takođe konačna, a ovo su face koje se pojavljuju na jedanaestom izdanju festivala. Pored kultnih imena naše scene, našli su se i mlađi izvođači u usponu. Muzičari na tehno sceni su Miloš Pavlović aka Regen, Lea Dobričić, DJ Shoxy, Alexandar Ivković, Kristijan Molnar,  Vuk & Runy i Milan Živanov, dama Suggar Lobby, Loco Dice, Marcus Worgull, Rick Maia, Valentino Kanzyani, Rodriguez JR, Luciano, Jay Clarke, Carl Craig, Chris Liebing, Maceo Plex, Matador, Marcel Dettmann. Ilija Đoković, jedan od svetski poznatih dj-eva otvoriće ovogodišnji Lovefest, a Dejan Milićević i Marko Milosavljević zatvaraju Fire stage.

Na Energy Stageu, imaćemo mogućnost da čujemo poznata lica, pravo iz Crne Gore, Vladu Markovića, kao i Techa, Mladena Petrovića, Mr. CASH-a, Vladu Russa & Troleta, i predstavnike Soul Print Recordingsa Akiokija i DJ-a Petka. Pored njih, pojaviće se i mladi beogradski di-džej Luka Gaćina aka Little Lu i DJ Flip i Jackie Dagger, a makedonski di-džej Andrej Micajkov nastupiće sa jednim od naših najtalentovanijih producenata Igorom Jadraninom. Među učesnicima su i Jamie 3:26, Masimilijano Pagliara, Peggy Gou, Joe Claussell, DVS 1, DJ Deep, Moomin, Schwabe, Mall Grab. Program na najjačoj energičnoj bini u zemlji zatvoriće Nikola Vemić.

Live stage iliti Rokenrol bina, objavila je takođe šaroliku listu. Na njoj će se naći čuvena pank imena, Goblini i KBO. Goran Bare i hrvatski bend Majke, koje će pored dobrih starih hitova, predstaviti i novi singl. Andergraund sceni priključuje se i rege sastav Del Arno Bend i Hornsman Coyote, i bendovi Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan, Pero Deformero, Obojeni program, Artan Lili, Ti, Viva Vox, Hosenfefer, Bekfleš, kao i fantastična četvorka Vatra. Što se tiče hip hopa, pristižu i Prti Bee Gee, niški sastav Stereo Banana, a po prvi put kao pojačanje dolaze Smoke Mardeljano i Sajsi MC.

Ako ste voljni da osetite punim plućima kako izgleda festival u celini, možete da rezervišete svoje mesto u Lovefest kampu. Festival traje tri dana. Mogu se kupiti jednodnevne ulaznice ili komplet. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili naručiti putem lovefest.rs.

Ostavite komentar: