brkovi

Novogodišnji koncerti u Devet: Fish In Oil i Magic Bush

Muzička kuća Metropolis, Makedonska 21, otvara novu 2018. godinu muzičkom manifestacijom “Novogodišnji koncerti u Devet”.

Bend Magic Bush, nastupa 1. januara u 21h. Orijentisan je ka brit rock i power pop zvuku. Grupu su 2015. godine osnovali Damjan Dašić i Marko Ćalić koji su zajedno radili sa sastavima Bestbeat, Rubber Soul Project, Breeze i Vampiri. Damjan je, kao bubnjar, bio član grupa E-Play i Pressing, a radio je i kao muzički snimatelj i producent. Učestvujući na snimanju prva dva albuma grupe Sinestezija, počela je muzička saradnja sa Vladimirom Jevtićem, čijim će dolaskom, zajedno sa Ivanom Stankovićem, biti kompletirana sadašnja postava grupe. Debi album “First…”, izdanje Metropolis Music, sadrži dvanaest pesama i snimljen je u beogradskom Studiju O. Magic Bush je trenutno na koncertima gde promoviše svoj autorski rad, a u januaru 2017. godine otpočeo je snimanje pesama koje će činiti drugi album.

Već 2. januara u 21h nastupa Fish In Oil, grupa koja izvodi eklektičnu autorsku instrumentalnu muziku koja koketira sa različitim muzičkim stilovima, surf-om, filmskom muzikom, blues-om, free jazz-om, punk-om, slobodnom improvizacijom, rock’n’roll-om. Grupa u različitim postavama postoji od 1993. godine. Album “3 ključa” su objavili za Metropolis Jazz.

Cena ulaznice za veče je 500 dinara, a u nju je uključen koktel dobrodošlice!

Ostavite komentar: