(Novo)Godišnji koncert Sopota u Banjaluci

SopotSopot će 1. januara u banjalučkom KSB-u održati svoj prvi koncert u 2015. godini, četvrti po redu Godišnji koncert, a ujedno i jubilarni 50. koncert u okviru Sopotnik turneje, koja već godinu dana promoviše istoimeni album.

Ovim Godišnjim koncertom Sopot će simbolično krunisati svoj rad u proteklih godinu dana gdje je uz studijski album “Sopotnik”, objavio i video spotove za numere “Energetsko more” i “Beskonačnost”, svirao uživo na RTS-u u emisiji Bunt, na BHT-u i RTRS-u, odsvirao 50 živih nastupa u 28 regionalnih i evropskih gradova, i učestvovao na 15 festivala. U 2014. Sopot je uradio i muziku za predstavu Gradskog pozorišta Jazavac pod nazivom “Od kolijevke pa do braka”, te pokrenuo i završio humanitarnu akciju “Molimo za kulturu – od Sopota za Ivu” gdje je bend trodnevnim nastupima na Demofestu prikupio sredstva za nabavku bas pojačala za dobojski etno sastav.

U reprizi novogodišnje noći, prije Sopota nastupiće specijalni gosti, bend Shizomantra, a nakon koncerta pult preuzimaju tajni DJ-evi. Cijena ulaznice je 5 KM.

 

Ostavite komentar: