brkovi

Novi spot Who See nastao na relaciji S.A.D.-Crna Gora

Who SeeKotorski dvojac Who See objavio je novi spot i singl za pesmu “Ja bih”. Radi se o saradnji sa beogradskom jazz pevačicom Maat Bandy, a singl prati atraktivan spot. 
Video je sniman u Americi i Crnoj Gori, a režiser Zoran Marković – Zonjo o njemu kaže: „Spot uspešno prati tu tripoznu atmosferu pesme jer je i samo snimanje bilo pomalo nadrealno. Između ostalog, uspeli smo da rekreiramo čuvenu scenu iz filma Forrest Gump u kojoj Forrest prestaje da trči, snimajući je na originalnoj lokaciji Monument Valley u državi Juta, ili da uhvatimo pustoš milionskog grada Finiksa u Arizoni i to sve kroz vizuru šarmantnog pingvina koji na svom putu traži ljubav i prijateljstvo. Kao što je pesma produkcijiski pošla korak napred u odnosu na regionalne numere hip-hop žanra, tako se nadam da je i spot odskočio od standardnih video produkcija u kojima se obavezno momak i devojka vole pa svađaju dok piju vino ili bosi šetaju plažom”.

Glas Maat Bandy je vizuelizovala glumica iz Kruševca Biljana Mišić koja trenutno živi i radi u Holivudu.

Posle spotova “Dinamida”, “Nemam ti kad” i “Đe se kupaš”, za Who See će ovo biti četvrti video sa aktuelnog albuma “Nemam ti kad” objavljenog prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Ostavite komentar: