brkovi

Novi spot Kofeina iz Rume

kofeinRok bend Kofein iz Rume objavio je spot za novu pesmu “Čovek”.

Kofein je bend koji predstavlja nastavak autorskog rada trojice muzičara nakon prestanka rada i/ili neaktivnosti bendova u kojima su ranije svirali. Goran Blagojević (bubanj i prateći vokal) je uporedo sa aktivnim radom kao sound engineer bendova Vrelo i IQV (i saradnje sa mnogim drugima, kako bendovima, tako i na raznim festivalima širom EX YU) svirao bubanj u mnogim više ili manje poznatim metal/punk/rock i pop bendovima. Zajedno sa Goranom K. i Nemanjom V. je bio član punk benda Škart iz Rume.

Goran Kovačević je gitarista i vokal pomenutog benda Škart koji je svojevremeno u punk krugovima bio izuzetno aktivan bend i sa kojim je snimljen jedan promo album pre par godina. Dalji rad sa Goranom B. nastavlja u bendu Tribute To Kud Idijoti, koji je formiran nakon smrti pevača Kud Idijota, Tuste. U bendu Kofein svira bass gitaru i peva neke glavne i većinu pratećih vokala. Nemanja Velimirović (gitara, glas) je autor većine pesama u bendovima u kojima je svirao. One Big Hell, Breathe, Zaipods i još mnogo drugih bendova u poslednjih 15 godina su se zbog različitih razloga rasformirali i nažalost prestali sa radom. U Kofeinu svira gitaru i peva i bavi se home recording-om za svoje i druge bendove.

Uporedo sa autorskim pesmama, Kofein će na koncertima izvoditi obrade poznatih radijskih hitova sa Ex Yu prostora u svom fazonu. Debi album benda Kofein možete očekivati tokom 2014. godine, a na njemu će se naći nove verzije nekoliko pesama koje su svirane sa bivšim bendovima, i nekoliko novih pesama.

Ostavite komentar: