Novi spot Elementala (video); Pokrenut konkurs #BoljiSi

Elemental Niš

Nakon izvanrednog uspeha njihovog prethodnog singla “Prokleta ljubav” koji je nominovan i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental donosi novi video singl – “Bolji si“.

Ova pesma od izlaska albuma “U redu je” zapela “za uvo” slušaocima i muzičkim urednicima i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.

Remi

Remi

Za video izdanje pesme “Bolji si” zaslužna je ista ekipa koja stoji iza spota za “Prokletu ljubav” – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

“Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Takođe, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredeljenja hteli smo da ukazažemo na činjenicu da smo, bolji ili gori, u stvari svi jednaki.” – komentarišu iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi da podstaknu fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag BOLJI od njih. Na taj način Elemental želi da motivišu ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da se zamisle o sebi i svojim bližnjima.

Ostavite komentar: