Novi Sad, Beograd, Zagreb, Split… Bitipatibi na mini turneji

Beogradski bend Bitipatibi kreće na mini zimsku turneju po regionu. 

Datumi su sledeći:

Beograd, Elektropionir 29.decembar
Split, Kocka 19.januar
Zagreb, Tvornica Kulture 20.januar
Novi Sad , CK13 26.januar

Bitipatibi su nastali u Beogradu 2009. godine, publiku su osvojili albumom “Lešnici divlji” koji je popraćen pozitivnim kritikama, a ubrzo nakon su prestali sa radom. Na scenu su se vratili 2015. godine u nešto drugačijem sastavu. Radi se o bendu koji sa neodoljivom lakoćom publiku povlači u svoj dream pop svet, a njihova posebnost najviše se krije u vokalu Une Gašić. Četiri godine nakon albuma “Lešnici divlji” nastavljaju svoju priču albumom “Lešnici divlji 2” koji sanjivim melodijama ponovno potiče posebno prijatne emocije kod slušatelja.

Beogradska shoegaze/dreampop ekipa iz sastava Bitipatibi dolazi u Novi sad Zagreb i Split kako bi promovisala svoje najrecentnije izdanje “Lešnici divlji 2”. u proširenom sastavu, uz Unu trenutnu postavu benda čine Todor Živković na gitari, Srđan Popov na bas gitari, Ernest Džananović na bubnjevima ,a na koncertu će im se pridružiti i saksofonist Dušan Petrović.

Ulaznice za ovo veče u Zagrebu mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 35 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 50 kuna. Karte za beogradski koncert možete kupiti u kafeu Sikarica i Zaokret po pretprodajnoj ceni od 600 dinara. Na ulazu, ako ih bude bilo, karte će stajati 800 dinara.

Ostavite komentar: