brkovi

Novi projekt Franz Ferdinanda na INmusic festivalu

ffs
Kako upravo saznajemo sa pres konferencije u Zagrebu, najnoviji hedlajneri Inmusic festivala biće  sastav FFS, odnosno, projekt koji čini Franz Ferdinand zajedno sa sastavom Sparks. Njihov nastup je najavljen 22. juna na Jarunu. 

Franzi sarađuju sa sastavom Sparks poslednje dve godine, a početkom februara su krenuli i sa snimanjem novog materijala. Njihov nastup na jubilarnom, desetom INmusic festivalu bit će ujedno i svetska premijera FFS-a, a pored toga će izvoditi i najveće hitove Franz Ferdinanda.

Podsetimo,  Franz Ferdinand je osnovan još 2002. godine, a poslednji studijski album su snimili 2013, naziva “l Right Thoughts, Right Words, Right Action” Sparks je pak kultni američki bend koji je osnovan još sedamdesetih godina prošlog veka. Iza sebe imaju dvadesetak studiskih albuma, a poslednji “The Seduction of Ingmar Bergman” su snimili 2009 godine.

Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po ceni od 299 kuna do 17. aprila. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u dirty old SHOP-u u Zagrebu kao i u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

 

Ostavite komentar: