brkovi

Novi “Mostovi” u Niš stižu sa Rundek Cargo Triom

Rundek Cargo TrioU okviru regionalne koncertne turneje, Rundek Cargo Trio će nakon dve godine održati koncert u Nišu u petak, 21. avgusta od 21 čas u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i tom prilikom promovisati novi aktuelni albim “Mostovi” koji je objavljen početkom juna meseca pod okriljem izdavačke kuće Long Play iz Beograda.

“Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova’. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu”, kaže Darko Rundek.

Sa albuma “Mostovi” najavni singlovi su bili još u jesen 2013. godine “Midnight Calypso” i na proleće 2015. “Don Juan” (nastala kao pesma za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskog narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve).

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži Eventima. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Napomena: Na svake dve kupljene karte za koncert sledi poklon – novi CD “Mostovi” Rundek Cargo Trija! / Poklon CD dobija se samo na prodajnim mestima koji su naznačeni u prethodnom pasusu.

Ostavite komentar: