Novi beogradski POP ZVUK u Domu omladine Beograda


Sa početkom u 21 čas u Domu omladine, publika će u subotu, 13. maja, moći prisustvovati nastupima bendova Pacifik, Bilbord i Magic Bush, bendovima koji kao osnovni gaje upravo pop zvuk, odakle je i proistekla ideja o saradnji i zajedničkom nastupu.

Beogradski Magic Bush je sastav koji je, pre svega, orijentisan na brit rock/power pop zvuk, koji se može primetiti i na njihovom debi albumu, pod nazivom „First“, a koji će publika imati priliku da čuje u subotu. Album sadrži 12 pesama i je snimljen je u beogradskom studiju O.

Bilbord je još jedan beogradski bend, kojeg više karakteriše melanholično-melodični zvuk, ali i kombinacija brit-popa, indi i psihodeličnog roka. 2015. godine su izdali svoj debitantski album pod nazivom „Razbiti mrak bojama zvuka“, u želji da upravo atmosferičnim bojama svog zvuka razbiju svakodnevno sivilo.

Treći, i poslednji beogradski sastav za to veče, ali ne i manje bitan, jeste bend Pacifik. Bend je nastao 2013. godine, da bi mu se skoro pridružili i novi članovi: Ernest Džananović za bubjevima i basista Vojin Nedeljković. Ovu godinu Pacifik je započeo novim singlom „Led”, a na svaka tri meseca u ovoj godini izdavaće se novi singl, da bi se krajem 2017. pojavio i ceo album u izdanju Menarta. Tipičan zvuk ovog sastava jeste neka mešavina amerikane i brit popa, a to je upravo ono čime će doprineti ovoj večeri pune pop zvuka.

Satnica:
21:00 – PACIFIK
22:00 – BILBORD
23:00 – MAGIC BUSH

Karte će biti u prodaji na ulazu po ceni od 300 dinara.

Ostavite komentar: