brkovi

Novi album By-Passa od ponedeljka u prodaji

By-Pass

Pančevački bend By-Pass objaviće 1. septembra za izdavačku kuću Multimedia Music dugoočekivani novi album – „Pustinjom“.

By-Pass

Ana Deanović

„Pustinjom“ je ultimativno gitarsko izdanje sa tekstvoma na maternjem jeziku jedne od najvećih tajni domaće muzičke scene. Sveže i unikatno viđenje različitih savremenih rock i heavy metal podžanrova koje svojim iskrenim i srčanim pristupom razoružava slušaoca.

„Vodič kroz surov ali neizbežan deo života, kako za nas koji smo ga napravili, tako i za one koji će ga samo slušati“, kaže o albumu Ana Deanović, basistkinja benda By-Pass.

Omot albuma

Omot albuma

Drugi album sastava By-Pass „Pustinjom“ sadrži 58 minuta kompetentne i posvećene svirke spakovane u 11 pesama. Snimljen je u studijima “Underground” (Novi Beograd) i “3×2” (Pančevo), produkciju potpisuju Vladimir Zdravković i Marko Jovanović Arthur, dok je za postprodukciju i mastering bio zadužen Geoff Pesche iz čuvenog Abbey Road studija u Londonu.

Nakon pesama „Nedelja“, „Ništa nije večno“ i „Pustinja“, koje su najavljivale album, sledeći, četvrti po redu singl sa ovog albuma biće “Tvrđava”. Spot za singl “Tvrđava” pojaviće se u prvoj polovini septembra.

Album će u formatu diska moći od 1. septembra da se kupi u svim muzičkim prodavnicama u Srbiji, a već je dostupan u digitalnom obliku preko online servisa širom sveta (Deezer, iTunes, Amazon, Spotify, Google Play…).

Koncertne promocije albuma uslediće tokom jeseni i zime. Novi album možete poslušati u nastavku:

Ostavite komentar: