Nova pesma “Zalog Večnosti” benda Deca Apokalipse

“Zalog Večnosti” preseca i spaja pet vremenskih perioda u jednu priču. Osnovna tema ove pesme, Prvi svetski rat, je zapravo pozornica na kojoj Deca Apokalipse govore o univerzalnim temama koje se tiču i nas u današnjem trenutku.

Muzika je kompleksna i slojevita i svakako nije stvar za samo jedno slušanje. Kao i svaka njihova pesma do sad, pored jasnog i očiglednog, Zalog daje prostora slušaocu za sopstveni doživljaj i interpretaciju.

Kuriozitet “Zaloga Večnosti” su dva gosta, glumac Saša Joksimović i pevač grupe Eshaton, Hadži Nikola Mijović, koji su svojim učešćem doprineli da ova pesma dobije naročitu dimenziju.

Pesma je snimana, miksovana i producirana u studiju “Blaze” i ujedno je poslednji deo trilogije koju je bend započeo singlovima “Linije fronta” i “Blok 12, zgrada 44” koji su takodje odrađeni u “Blaze” studiju.

Sva tri singla će biti objavljena kao zaokružena celina u formi EP-a koji će se zvati “Zalog Večnosti” za izdavačku kuću Nocturne Media.

Za samu pesmu “Zalog Večnosti” Deca Apokalipse kažu da je nesvakidašnja, jedinstvena, za njih posebna, da su dugo radili na njenom ostvarenju posvetivši joj vremena kao jednom čitavom albumu i da jedva čekaju rekacije kako onih koji vole bend, tako i onih koji će se tek sresti sa Decom.

Ostavite komentar: