Nova pesma Napalm Death

napalm_deathBritanski grindcore bend Napalm Death najavio je izlazak novog studijskog albuma “Apex Predator – Easy Meat” objavom naslovne pesme ovog albuma pod nazivom “How the Years Condemn“.

Prema rečima frontmena benda, Barnija Grinveja, naslov albuma inspirisan je materijalističkim problemima sa radnom snagom u Indiji.

Basista benda, Shane Embury, objašnjava pozadinu pesme “How the Years Condemn”: Što se zvuka tiče, želeo sam da uklopim različite vrste ritmova i prelaza u jednu pesmu i da time postignem intenzitet emocija koje bi se uklopile u tekst pesme. Lirički, ova pesma se razlikuje od ostalih po tome što je, na neki način, autobiografska.

Ovaj, inače šesnaesti po redu studijski album, planira se za 26. januar u izdavaštvu Century Media Records. Kako je ranije najavljeno, pored gore navedene pesme na albumu će se naći i sledeće numere: “Copulating Snakes”, “Dear Slum Landlord”, “What is Past Is Prologue”, “Stunt Your Growth” i druge.

U nastavku možete čuti naslovnu pesmu “How the Years condemn” sa albuma “Apex Predator – Easy Meat“, koji se očekuje za nešto više od deset dana:

Ostavite komentar: