Northern Revival objavili prvu pesmu (audio)

northern-revivalNovosadski hard rok bend Northern Revival objavio je svoj prvi singl “Truth On A Cold Plate“.

“Trenutno imamo sedam gotovih pesama, radimo na osmoj i polako se spremamo za sezonu festivala i gitarijada”, kažu iz benda. Pesma je snimljena u februaru kod Gos’n Bandara u studiju Piknik. “Planiramo sledećeg meseca da snimimo drugi singl i pošto trenutno razmišljamo sa kim i kada da bi snimali spot ako bi sve ispalo po planovima onda bi u martu snimili i pesmu za koju bi radili spot. U aprilu treći singl i to bi trebao da bude EP od 4 pesme. Posle toga bi krenuli sa nastupima, trudićemo se da sviramo na što više mesta kako bi ljudi mogli da nas upoznaju i uživo dožive ono što pokušavamo našim pesmama da im poručimo”, stoji u saopštenju benda.

Bend Northern Revival je četvorka iz Novog Sada, nastao u oktobru 2012. Od samog početka se radilo na autorskoj muzici. Na leto 2013. bend ostaje bez bubnjara koji odlazi na školovanje u SAD, tada basista odustaje od benda i Petar (vokal) i Aleksandar (gitara) nekoliko meseci tragaju za novim članovima.

Tačno godinu dana od nastanka benda u oktobru 2013. postava se ustaljuje sa Davorinom na bass-u i Borisom na bubnju. Bend ispočetka kreće da prelazi stare stvari i radi na novom materijalu.

Ostavite komentar: