Nipplepeople objavili pesmu o “tebi” (audio)

nipplepeopleHrvatski dvojac Nipplepeople objavili su dugoočekivani novi singl “Tebi“. Autori muzike i teksta pesme „Tebi“ su članovi benda, a poslednjih par nedelja snimljeni su kadrovi za novi video spot čija premijera se očekuje uskoro.

O svom novom singlu članovi grupe Nipplepeople govore: „Kao da je svaki put sve teže završiti pesmu. Završiti album valjda je nemoguće! Uživajte u još jednoj stepenici bliže cilju. Kao i svaki put do sad, cover art uradila je izvrsna autorka i prijateljica benda, Anita Celić Cella čiji rad možete pronaći na njenoj samostalnoj adresi. Čujemo se još, vidimo se još, vole vas Nipplepeople!“

nipplepeople_tebi_SINGLE_coverNipplepeople je hrvatska  elektro pop grupa osnovana 2008. godine, a čini je tajanstveni maskirani dvojac. U jedina dva intervjua do sada, od kojih su u drugom odgovore davali u obliku muzičkih brojeva, svoju tajanstvenost objasnili su željom da muziku stave u prvi plan u moru žutila na sceni. Jer zbog muzike su tu.

Prvi singl „Broj“ u februaru 2009. godine trenutno im je zaseo na prva mesta domaćih top lista i tamo se zadržao nedeljama. Kritika ga je opisala kao ‘perverzno veseli trip hop na hrvatskom’. Drugi singl „Sutra“ izlazi tek godinu dana kasnije i postaje veliki regionalni hit i zauzima vodeću ulogu na radio stanicama širom Hrvatske tokom čitave 2010. godine. Nakon singla „Sutra“ usledio je niz regionalnih klupskih koncertnih nastupa, ali i festivalskih poput onih na Exitu, Terraneu, i mnogih drugih.

Novi singl „Tebi“, kao i singl „Bolji“, naći će se na budućoj, novoj Yammat FM, kompilaciji na kojoj će im se pridružiti i mnogi drugi poznati hrvatski izvođači među kojima su i Yammat, Das Wegas, Vanda Winter, PigPop, Egoklinik i drugi. Vrlo očekivani, prvi studijski album Nipplepeoplea trenutno je u pripremi i biće objavljen pod etiketom Yammat Recordsa. Odmah po izlasku albuma, bend će objaviti lokacije i datume svoje prve regionalne klupske turneje.

Ostavite komentar: