brkovi

Nighstalker početkom aprila u Novom Sadu

April mesec će u Srbiji, kao što mnogi dosad već znaju, biti obeležen nizom koncerata, a tom nizu pridružiće se još jedan. U pitanju je nastup grčkih stoner rock pionira, Nighstalker, koji će se održati 7. aprila u novosadskom klubu The Quarter.

Bendu će ovo biti premijerno gostovanje u našoj zemlji. Radi se o sastavu koji je svoju karijeru započeo još davne 1989. godine, formirao bazu fanova širom sveta, te udario temelje ove vrste muzike na kojima su se izgradila sad već naširoko poznata imena poput Planet Of Zeus, koji su više puta nastupali u Srbiji, 1000mods (koji će svoj koncert u istom ovom klubu održati 29. marta), Tuber itd. Nightstalker donosi ništa drugo nego najiskrenije sirove heavy rock emocije i neobuzdanu stoner energiju koja kulminira na nihovim živim nastupima, a u šta će priliku da se uveri sada konačno imati i naša publika.

Početak ove manifestacije je najavljen za 21 čas, ulaznice se mogu naći u pretprodaji po ceni od 700 dinara, a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

 

Jedan komentar o “Nighstalker početkom aprila u Novom Sadu

Ostavite komentar: