brkovi

Nick Oliveri (ex Queen of the Stone Age, Kyuss) krajem jula dolazi u Zagreb

Nick OliveriNick Oliveri, koji je slavu stekao svirajući bas u bendu Queen of the Stone Age, kao i originalni član kultnog sastava Kyuss, stiže 30. jula u Zagreb, gde će u Vintage Industrial Baru koncertno predstaviti svoj solo album “Death Acoustic”.

Pored toga što je bio član takvih bendova kao što su QOTSA i Kyuss, sa kojima je snimio neke od najznačajnijih albuma u svetu stoner roka, Oliveri je u solo vodama značajan pečat ostavio kroz brojna gostovanja na albumima i turnejama svojih cenjenih kolega i prijatelja među kojima su Mark Lanegan, Turbonegro, Motorhead, Slash, Winnebago Deal, Masters of Reality, pa čak povremeno sarađuje i sa QOTSA.

Zagrebačkoj publici predstaviće solo izdanje “Death Acoustic” na kojem se uglavnom nalaze obrade pesama bendova čiji je član i sam bio ili bendova koje poštuje i čiji je rad uticao na njegov, poput The Misfits, GG Alling i Raw Power.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 50 kuna, dok će na dan nastupa cena karte iznositi 70 kuna.

 

Ostavite komentar: