Ničim Izazvan objavili prvi interaktivni 360° muzički video

Nicim izazvanZa svoju najnoviju pesmu “Dalijev brk“, bend Ničim Izazvan ide korak dalje u snimanju muzičkog videa predstavljajući prvi interaktivni 360° spot na našim prostorima.

“Dalijev brk” je treći singl za koju bend kaže da je iskorak u stilskom i tematskom smislu a sudeći prema spotu, i u tehničkom. Pesma najavljuje drugi studijski album benda, planiran da izađe do kraja godine, u izdanju Lampshade Media.

Video možete pogledati na svim modernijim mobilnim telefonima (preko youtube aplikacije) i na svim popularnijim web-pretraživačima na računarima, uz preporuku da će najbolje raditi na Google Chrome čitaču.

Na telefonima (sa žiroskopom) se jednostavno okrećite oko svoje ose a na računarima sami birajte kadrove i tačku gledišta uz pomoć miša. Preporučena rezolucija videa 720p, osim za one sa jakim internet konekcijama i računarima koji mogu ići do maksimalnih 4k.

Saradnja kao i uvek sa BIM Produkcijom, ovog puta potpomognuta GoPro Shop-om MANHATTAN iz Beograda.

Pesmu je producirao Đani Pervan u svom Sarajevskom studiju kao i kod svih pesama do sada. Snimamo u studiju ”Šamarčina” u Vrbasu i ”Neverne bebe” u Beogradu.

Ostavite komentar: