Ničim izazvan 4. aprila u Novom Sadu

Ničim IzazvanBend Ničim izazvan održaće 4. aprila koncert u Kulturnom centru Utopia iz Novog Sada.

Muziku ovog autorskog benda prate krajnje iskreni tekstovi inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Oživljavaju ih raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Kombinacijom sa akustičnim instrumenatima doprinosi se stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

„Ničim izazvan nije nešto što bi se nazvalo projektom. Naš album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dečje želje za stvaranjem muzike. ’Ničim izazvan’ je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu”, tvrde članovi benda, a publika širom Srbije i regiona je tu iskrenost i te kako prepoznala.

Članove benda čine Bojan Gluvajić (vokal,gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal), Milica Rančić (bubnjevi), Nikola Petrović (trombon).

Koncert počinje u 22 časa, a karte za njega mogu se nabaviti u kafe-galeriji KC Utopia. Cena u pretprodaji iznosi 500 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 600 dinara. Broj karata je ograničen.

Ostavite komentar: