brkovi

Nezvanični spot Rundek Cargo Tria

Rundek Cargo Trio

Uoči samostalnog koncerta 21. avgusta u dvorištu Univerziteta u Nišu, Rundek Cargo Trio dobio je nezvanični spot “Ima ih” sa novog albuma “Mostovi” koji je nedavno objavljen pod Long Play etiketom.

Spot za pesmu “Ima ih” samoinicijativno je napravila sarajevska NVO “Art Lab”, sastavivši ga isključivo od niza crno-belih fotografija koje dokumentuju skorašnje razne društvene proteste na prostoru bivše Jugoslavije.

Nakon dve godine Rundek Cargo Trio se vraća u Niš, gde će u petak, 21. avgusta u 21 čas u dvorištu Univerziteta koncertno promovisati novi album “Mostovi”.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara  mogu se kupiti do petka, 21. avgusta do 17 časova na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim. Na dan koncerta, ulaznice će se prodavati na ulazu u dvorište Univerziteta od 19 časova po ceni od 1.000 dinara.

Organizatori napominju da će u slučaju nestabilnog vremena bina biti pokrivena po festivalskim standardima i da neće biti odlaganja koncerta.

Ostavite komentar: