brkovi

New Order snimaju sa Brandonom Flowersom

The Killers

Brandon Flowers

Engleski rok bend New Order potvrdio je da sarađuje sa pevačem grupe Killers, Brandonom Flowersom. Još uvek nije potvrđeno da li rade na novom albumu grupe ili na Flowersovom solo albumu.

New Order

New Order

Grupa The Killers je dobila ime po bendu iz spota “Crystal” grupe New Order. A Flowers je nastupao sa bendom u Mančesteru 2013. godine izvodeći baš ovu pesmu. Međutim, ovo je prvi put da sarađuju u studiju.

Novi album grupe New Order najavljen je za jesen, a ovo je prvi album koji snimaju bez basiste Petera Hooka. Među producentima albuma je i Tom Rowlands, muzičar grupe The Chemical Brothers.

O glasinama da će raditi i sa grupom New Order kao i sa grupom Duran Duran, Flowers je izjavio: “Biće nezgodno oko izdavačkih kuća. Neću moći da budem prisutan u obema.”

Takođe je govorio o svom novom albumu “The Desired Effect“: “Prilazili su mi mnogi ljudi, nudili pesme, međutim nisam mogao sebe da vidim kako ih pevam. Na kraju me je izdavačka kuća pitala šta bih ja želeo da snimam, rekao sam pesme poput ‘Smalltown Boy’ bi bile odlične za mene.”

Ostavite komentar: