New Order objavili “Tutti Frutti” sa La Roux

new orderNew Order predstavlja svoj najnoviji singl “Tutti Frutti” sa izdanja “Music Complete” koje će se naći 11. decembra u prodaji. Na pesmi gostuje Elly Jackson aka La Roux.

Takođe, kao svojevrsni omaž bendu New Order, postavljen je sajt Singularity http://po.st/NewOrderSingularity na kome umetnici iz različitih sfera na koje je muzika New Ordera imala značajan kreativni uticaj, iskazuju čast i prenose svoje utiske o ovom bendu.

Na sajtu Singularity možete pročitati eseje Johna Granta, 808 State i Interpola kao i pisca Irvina Welsha, pogledati video blog Johna Richardsa (KEXP) ili plejlistu pesama New Order u izboru Roberta Smitha, pevača kultnog benda The Cure, kolaž La Roux, fotografije Alison Goldfrapp i mn. dr.

U narednim mesecima Singularity će objaviti još dosta ekskluzivnog sadržaja.

Na albumu su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu “Superheated” snimio Brandon Flowers, Iggy Pop sa “Stray Dogom” i Elly Jackson (La Roux) gostuju na “Tutti Frutti” kao i na pesmama “People On The High Line” i “Plastic”. Gudačke delove izveo je ansambl Manhester Camerata prema aranžmanu Joea Duddella. Umetnička režija poverena je dugogodišnjem saradniku Peteru Savilleu.

Ostavite komentar: