brkovi

Neno Belan & Fiumens u Novom Sadu

neno-belan

U subotu, 7. marta, u novosadskom klubu The Quarter  nastupiće poznati hrvatski i eks jugoslovenski kantautor Neno Belan sa svojim bendom Fiumens. Biće to prilika da Novosađani pozdrave bivšeg lidera grupe Đavoli posle više godina u svom gradu. Kao specijalni gosti nastupiće novosadski pop – rok sastav Duca & Happy Hippy.

Ljubitelji Belanovog zvuka imaće prilike da uživaju u pesmama iz njegove 30 godina duge karijere. Podsetimo se, neki od njegovih najvećih hitova su “Rijeka snova“, “Ulicama grada“, “Galeb“, “Stojim na kantunu“,Sunčan dan“, “Dotakni me usnama“, “Vino noći“…

Muzika koju stvara je pod direktnim uticajem grupe The Beatles te generalno zvuka izvornog rock’n’rolla 1950-ih i britanskog i američkog pop-rocka 1960-ih godina, kao i dalmatinskih etno melodija i italijanskog belcanta, odnosno kancone.

Kao specijalno i prijatno iznenađenje za sve posetioce, a povodom Dana žena, organizatori najavljuju prigodne nagrade, koje će obezbediti prijatelji koncerta, hotel (*****) i spa resort Premier Aqua (Vrdnik), restoran Aqua Doria (Novi Sad), kao i proizvođač kožnih artikala Rolling Stone iz Novog Sada. Izvlačenje dobitnika nagrada biće obavljeno na samom koncertu.

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara su u pretprodaji na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u CD prodavnici Mungos, pasaž Zmaj Jovina 2. Od 1. do 6. marta cena ulaznice iznosiće 900 dinara, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane u prodaji, 1.100 dinara.

Ostavite komentar: