Nemački Attic u maju u Beogradu i Novom Sadu

AtticNemački heavy metal sastav Attic u okviru evropske turneje sviraće 24. maja u Beogradu i dan kasnije u Novom Sadu zajedno sa domaćim bendovima The Father of Serpents i Thundersteel.

Koncert u srpskoj prestonici održaće se u Domu omladine Beograda, a u Novom Sadu u klubu The Quarter.

Attic su relativno mlad heavy metal bend iz Nemačke. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova posebno među sledbenicima King Diamond-a pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog kralja. Nakon izlaska njihovog prvog EP izdanja bend ubrzo potpisuje za čuvenu VAN Records etiketu i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Bend izdaje album “The Invocation” koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova kao i festivala.

The Father of Serpents su novo ima na domaćoj sceni i verovatno jedini aktivan doom metal bend kod nas. Novo ime na sceni, ali sačinjeno od starih dokazanih majsora metal zvuka kod nas: Awaiting Fear, The Hell, Tamerlan, Rain Delay. Nastupi na ova dva koncerta biće vatreno krštenje za ove doomere.

Thundersteel će se na oba koncerta predstaviti svojim tradicionalnim heavy metal zvukom, a povod za to pored njihove fenomenale žive svirke biće i promocija debi albuma “The Exorcism” koji će se uskoro pojaviti u prodaji na limitiranom CD izdanju.

Ulaznice u prodaji od 1. maja Cena u pretprodaji je 600dinara, a na dan koncerta 800 dinara. Pretprodajna mesta su: Felix ship (Beograd) i Mungos shop (Novi Sad).

Jedan komentar o “Nemački Attic u maju u Beogradu i Novom Sadu

Ostavite komentar: