Ne kačite se sa Brody Dalle (video)

brody_dalle

Bivša pevačica Distillersa Brodi Dejl objavila je video za pesmu “Don’t Mess With Me” sa njenog debi solo albuma “Diploid Love“.

diploid-loveU video muzičarka je gađana pilulama, flašama, novcem, ružama dok krvava sa gitarom u rukama stoji ispred velike mete.

Za manje upućene, Brodi je supruga Džoša Homija iz benda Queens of The Stone Age, a za one upućenije poznata je kao članica bendova The Distillers i Spinnerette. “Dejlova na „Diploid Love“ donosi najbolje iz svojih prethodnih bendova – uglavnom alternativni rok sa dosta panka. Muzika nije preterano originalna, ali svojim glasom formirala je dosta specifične refrene u kojima vrišti iz petnih žila. S’ obzirom da ima dubok glas (kontraalt) to vrištanje nije ženska cika. Boja glasa joj dosta podseća na Širli Menson iz Garbage. I same su uvidele tu komplementarnost, pa je Dejlova gostovala na novom singlu Garbage-a, a zauzvrat joj je Mensonova gost na pesmi „Meet The Foetus/Oh The Joy“. Kad smo kod gostiju, tu su se još našli Nik Valensi iz The Strokesa, Emili Kokal iz Warpainta, i Majkl Šuman iz Queens of The Stone Age” – M.N (Pažljivo slušaj)

Ostavite komentar: